среда, 20 апреля 2011 г.

  Часто всі говорять про те, що чоловік має дружбу з жінкою навпаки, але чи може таке бути чи є ця сама дружба, - задумуються більша половина людства. Давайте ж подивимося про переваги та проблеми між дружбою чоловіком та жінкою. Перш за все, це щирість. Саме так, щирість, адже чоловік може розмовляти, ділитися своїми проблемами та справами щиро, не так як це робить жінка з жінкою: «Купила сегодня колготки за 100 евро», також жінкам самим легше розмовляти саме з сильною половиною людства.

Хотілося б відмітити, що жінки часто вимовляють це завітне слово «друг», так вони відчувають до вас такі емоції та відчуття, як «кохання, як до брата» - і це дуже щиро. Якщо ж ми подивимося з боку чоловіка (суджу по своєму житті), то жінка-друг це щось на кшталт дівчини, але вони з нею не цілуються та не займаються коханням (більша відсотків друзів, бувають й інші випадки).

Часто, чоловіки відчувають потяг та так званий «короткочасний вибух мозку». Наприклад, подруга не подобалась, не подобалась – і різко почала подобатись, і це проходить не так довго, місяць, неділя, в різних випадках.

Багато людей стверджують, що дружба між жінкою та чоловіком може бути тільки в тому випадку, коли чоловік – гей, а жінка – лесбійка. Це повна нісенітниця, адже є багато людей, котрих зв’язують інтереси, але вони не кохають один одного – вони просто дружать. Я вважаю що дружба жінки та чоловіка – є, а от чоловіка та жінки – 50 % / 50 %.

Комментариев нет:

Отправить комментарий