вторник, 19 апреля 2011 г.

М і Ж

  Мабуть 50\50, саме так можна поділити думки людей. Половина вважає – так, інша – переконана, що ні. Спробуємо розібрати обидві сторони медалі і можливо ці роздуми хоча б трішки наблизять нас до істини.
    Половина населення нашої землі негативно відповіла б на це питання. Потрібно розібратись чому ж так. Можливо, гіркий власний досвід спонукав їх до впевненої відповіді зі знаком мінус. Такої дружби не може бути. По перше, як правило ми спілкуємося з людьми, які нам імпонують і які подобаються як своїми життєвими якостями, так і своєю зовнішністю.
Звісно ж, коли мова йде про дружбу, то насамперед слід цінувати внутрішній світ людини, її характер та людські якості. Але це більше стосується чоловічої дружби (стосовно жіночої – я краще промовчу...). Сильна половина людства, якщо звісно ж вони традиційної орієнтації, не звертають особливої уваги на зовнішність друга.
   А тут же мова йдеться про чоловіка і його „дружбу” з жінкою! Він по своїй натурі перш за все дивиться на неї як на самицю. І саме це тягне його до прекрасної половини, ну а вже потім варіант дружби в принципі можливий. Думаю, що чоловік не матиме дружби з жінкою, яка не приваблює його своєю зовнішністю. Можливо не так сильно як, наприклад, кохана дівчина, але без навіть маленької симпатії дружба існувати не буде. Це особисто моя думка, і ви звісно ж маєте право міркувати інакше.
   Існує ймовірність, причому з обох сторін, що стосунки заводяться з подальшою метою перетворити їх на щось більше – кохання, зокрема. І так все у них чудово – справжні друзі, але це думка лише одного(їє) з цього тандему. І раптом: „Я кохаю тебе...!” – як грім серед ясного неба. „Як? Ми ж були такими друзями?”. І вже навряд в них щось можу бути, вони навіть можуть спробувати бути разом, але такі стосунки майже завжди приречені.

Якщо є кохання і воно взаємне, такі люди не будут товаришувати. Вони навіть можуть один з одним мало спілкуватися – соромляться, бояться сказати щось не так і т.д. і т.п. Але іскорка між ними є і в один момент вона яскраво спалахне. На цю тему я знаю чудовий маленький віршик:

- Любит, тот, кто горячо ревнует,

- Любит тот, кто при встрече молчит,

- А не тот, кто все время целует,

- И всегда про любовь говорит.

Отож, бачимо, що справжня дружба мало ймовірна. Можуть бути чудові стосунки, але обидва не виключають можливості, що вони можуть почати зустрічатись. І в голові в цих двох часто пролітають такі думки.

„От якби вас на землі залишилось двоє, ти щоб не займався з нею коханням?” – питає мене друг, який в дружбу не вірить. „Ти не правильно ставиш питання, це зовсім інше. Так я кохався би з нею, але така ситуація практично неможлива, і будь-який чоловік в такій ситуації кидався би на будь-яку жінку, це цілком природно і нормально”.

Підбиваючи підсумок, можна сказати, що такої дружби, як наприклад між чоловіками, не буде ніколи. Можуть бути максимально розвинені товариські стосунки. Ви можете проводити весь час разом і таке інше – але це все тому, що ви спілкуєтесь з людиною, яка вам більше, ніж дівчина, думаю ви зрозуміли про що я. Навіть якщо ви переконуєте себе, що в неї (ього) безліч недоліків і намагаєтесь запобігти тому магнетизму, який зростає – не робіть цього, адже серце, якщо воно вже закохалось, на своєму шляху не зупиниться не перед чим.

Думайте любі мої, чи ваш друг протилежної статі не закоханий у вас, а можливо ви в нього?...


Комментариев нет:

Отправить комментарий